ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ


ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ



Εφόσον μπήκα και εγώ στο τριπάκι να αρχίσω από Δευτέρα να νηστεύω, σκέφτηκα να αρχίσω να ψάχνω συνταγές όπου θα υπάρχουν γευστικά πιάτα με φαντασία για κάθε μια μέρα νηστείας. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να σκεφτόμαστε την νηστεία ως κάτι εξαναγκαστικό. Κατά την γνώμη μου, πέρα από το θρησκευτικό της κομμάτι, η νηστεία κρύβει και πολλύ φαντασία. Σε προκαλεί να πάρεις μια κλασσική συνταγή και να την αποθεώσεις με γεύση και αρώματα...

ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ:
1.500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΛΥΜΜΕΝΕΣ
1 ΣΚΟΡΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ
2 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΞΊΔΙ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΑΥΓΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ:
1.000-1.200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΙΡΑ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΑΚΙ Ή ΟΥΖΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΑΠΡΙΚΑ
2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΤΕ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ MULTI ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΕΙΦΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, ΞΥΔΙ, ΛΕΜΟΝΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΑ.
ΚΡΟΚΕΤΕΣ: ΑΦΑΙΡΩ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΩΡΕΣ ΑΛΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩ ΚΟΚΑΛΑ. ΤΟΝ "ΜΑΔΑΩ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ, ΤΟ ΑΥΓΟ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΝ ΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΜΕΙΟΓΕΝΕΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΩΛΟΥΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ. ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩ ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.

TIPS: ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΠΑΤΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ








 ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ








Πλησιάζουν τα γενέθλια του καλού μου και εφόσον μου έφτιαξε και εκείνος στα γενέθλιά μου τουρτίτσα σκέφτηκα να ανταποδώσω την πράξη!!!! Φυσικά ο αιγόκερος μέσα μου δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τις 22 Απριλίου, έπρεπε να ψάξω συνταγές για τούρτα από τώρα. Βρήκα πάρα πολλές, με σοκολάτα, μπισκότα, παντεσπάνια κ.τ.λ., συζητούσαμε όμως τις προάλλες για τις τούρτες παγωτού. Έψαξα λοιπόν σήμερα και ειλικρινά βρήκα αυτό που έψαχνα!!! Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς!!

ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ:
125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
25 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ:
250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΥ (1 ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ)
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ (1,5 ΚΟΥΤΑΚΙ)
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ (1 ΚΟΥΤΑΚΙ)
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, OREO, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ:
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ 'Η ΤΡΟΥΦΑ 'Η ΠΟΥΡΑΚΙΑ 'Η ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΣΕΡΚΙ-ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ  ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΠΟΛ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ, ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.  ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΩΝ










              ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΩΝ









Είμαι πολύ χαρούμενη αυτές τις ημέρες γιατί καταφέραμε με τους φίλους μου να πάμε στην Λαρισάρα να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα!! Όπως λοιπόν αγαπάω αυτά τα πρόσωπα έτσι αγαπάω και τα μήλα, τις μηλόπιτες και γενικά τα γλυκίσματα με μήλο, κανέλα και ζάχαρη!! Ένα πολύ εύκολο και γευστικό γλυκό είναι και το στρούντελ, ιδιαίτερα δροσερό και πανεύκολο!!

ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΗΛΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
1/4 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΨΩΜΙΟΥ
1 KOYTAΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΥΜΙ
1 ΑΥΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΗΛΑ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΕΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΣΤΙΣ "ΡΑΦΕΣ" ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΑΦΕΙΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ. ΣΤΟ ΑΛΛΟ 1/3, ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΚΕΝΟ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΖΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ, ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΑΡΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190C ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΑΣ ΓΙΑ 40-45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!